Thursday, November 11, 2010

Word Document corruptie

Een MS Word-document is gewoon meer dan wat je te begrijpen. Het kan worden aangeduid als een verbinding bestand. Het bestaat uit vier elementaire onderdelen, tw. ingesloten objecten, inhoud, header, en samenvatting. Om te werken feilloos, MS Word vereist al deze objecten een efficiƫnte uitvoering.
Tijdens het openen, MS Word controleert de bestandsindeling, die kunnen worden. Doc,. Docx, rtf,. Txt, enz. Echter, wanneer het formaat niet juist is, naar MS Word pogingen om te zetten naar een vorm die kan worden gelezen en begrepen.
Na de herkenning van formaat of na het converteren, Word verhuist naar ambachtelijke het Word object model. De gegevens in het document aanwezig vormen zijn basis. Alle objecten zoals secties, paragrafen, en velden die later worden gebruikt om een aantal bewerkingen uitvoeren zoals afdrukken, bekijken etc, maakte een deel van het document. Hoewel, conversie van het formaat is niet mogelijk in ieder geval. Dit is omdat er soms een document niet wordt geopend als gevolg van corruptie.
Corruptie in het Word-document kan optreden als gevolg van diverse redenen, zoals Macro-virus, Ongeldige digitale handtekening afgifte of Ongeldige Macro. Ontbrekende of onvolledige gegevens stromen, header corruptie zijn enkele andere bepaalde problemen die de werking van een Word-document kan stoppen. Maar nogmaals, kan de meest voorkomende reden van corruptie de bug in de aanvraag zelf, die het opslaan van content in het document beperkt, als gevolg waarvan zij kan niet goed te krijgen geopend.
Er is ook een probleem, wat wij noemen als rondsturen, dat beschadigd kan raken van het document. Het gebeurt met de repetitieve conversie van document in en uit Word-indelingen. In sommige van zulke situaties, worden de gegevens omgezet in een zodanige wijze dat de tolerantie-niveau degradeert en de resultaten in de corruptie. Op dit punt van de tijd, wordt uw document vereist woord te repareren.
Het document beschadigd in een van de bovengenoemde gevallen kan worden opgehaald met behulp van een Word-software. Het proces van de Terugwinning van Word wordt gedaan met uitzonderlijke zorg, zodat al uw gegevens kunnen worden teruggevorderd van de beschadigde Word-document.

1 comment:

  1. Powerful, simple, and efficient utility for repairing corrupt MS Word (.doc and .docx) document files without changing their same fonts ,text, image, hyper links, charts etc. The software support MS Word 2000, 2002, 2003, 2007, and 2010.See full details: Word Repair Tool

    ReplyDelete